Verzendbeleid

Volg je bestelling

Als je een bestelling bij ons hebt geplaatst kun je via het Track and Trace nummer de bestelling real-time volgen. We doen ons best om de bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te bezorgen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

Klik hier om naar de contactpagina te gaan

Klik hier om naar de Track and Trace pagina te gaan

Verzending Kosten:

Alle bestellingen van € 50,00 en meer worden gratis verzonden. Overige bestellingen worden verzonden voor € 5,95

Verwerkingstijd

Nederland en België: 0 -3 werkdagen.

Verzendtijden

Nederland en België: 3 – 5 werkdagen.

Levertijd en kosten

Afhankelijk van de vorm van betaling en de gekozen leveringswijze. De volledige bestelling wordt in één zending verzonden en de klant betaalt één keer de leveringskosten. De beschikbare leveringsvormen worden hieronder opgesomd:

Leveringstermijn:

De totale levertijd (inclusief levering) bedraagt ongeveer 8 werkdagen – mits het product op voorraad is. In andere gevallen, gelieve contact op te nemen met onze winkel.

Verwerkingstijd van de bestelling:

Bij betaling per bankoverschrijving of online betaling, verzenden wij elk artikel zodra het geld op onze rekening is bijgeschreven. Pakketten worden bezorgd door koeriersbedrijven. De levertijd vanaf het moment van verzending is afhankelijk van de vervoerder, het soort pakket en het adres van de ontvanger.

Als u meer wilt weten over onze manier van verzenden, kunt u contact met ons opnemen door op de onderstaande link te klikken.

Klik hier om naar de contactpagina te gaan